Westlandse restaurants op één site

Sinds 15 oktober zijn alle horecazaken in Nederland voor de tweede keer dit kalenderjaar gesloten op last van de overheid. Na een eerdere sluiting in het voorjaar, bleef een tweede sluiting helaas niet uit. Om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen wordt het sociale leven flink aan banden gelegd. Een harde klap voor de horeca, want zij lopen veel inkomsten mis. Ook voelen veel horeca ondernemers zich in de steek gelaten door de overheid, nadat zij alles op alles hadden gezet om zich aan de regels te houden en de nodige aanpassingen uit te voeren in hun restaurant.  
Gelukkig hoeven de horecazaken niet helemaal te sluiten, bezorgen en afhalen blijft namelijk een optie.  
 
Om je favoriete horecazaak te steunen is het dus belangrijk om er wel eten te bestellen, ook als je er niet meer in het restaurant plaats kunt nemen. Zo kunnen zij genoeg verdienen om de huur te betalen en hiermee het hoofd boven water te houden.  Bestel je lievelingsgerechten en ervaar de luxe van je eigen thuisrestaurant. En op deze manier help je de horeca deze moeilijke tijd door! 
 
Op deze website vind je een overzicht van alle restaurants in de omgeving. Selecteer op je favoriete keuken, afstand of kies voor een restaurant met bezorging als optie. Groot voordeel van het gebruik van Eten in Westland: je gebruikt onze website als zoekmachine, maar je besteldirect bij het restaurant. Hierdoor gaan alle inkomsten direct naar het restaurant 
Veel mensen denken namelijk de restaurants te steunen door gebruik te maken van Thuisbezorgd, maar restaurants moeten hiervoor commissie afdragen. Bedragen die nu eigenlijk niet gemist kunnen worden in de horeca.  
Support your locals 

Terug naar overzicht