3 tips voor een avondje uit eten in je eigen huis

Eten bestellen en thuis opeten voelt voor veel mensen toch anders aan dan een avondje uit eten. Hoe kun je thuis nu dat luxe gevoel van een etentje buiten de deur nabootsen? We geven je een aantal tips!

1. Trek je mooie kleren aan

Hoe fijn is het om in je joggingspak voor de tv een bezorgmaaltijd weg te werken?! Nee, stop. Als je uit eten gaat, voelt het echt als een avondje uit. Haartjes gekamd, mooie kleren aan en uitgebreid de tijd nemen om bij te kletsen. Nu dit even niet kan, kun je dit thuis ook prima nabootsen. Natuurlijk hoef je niet op en top glam aan je eigen eettafel te zitten, maar hoe leuk is het als jullie als stel allebei een beetje je best doen. Haren in het vet, make up op en even een schone blouse aan. Dat zorgt al voor een heel ander effect.

2. Dek de tafel

Geen bord op schoot, maar fijn aan tafel het eten opeten waar de restaurants alsnog hun best op hebben gedaan voor je. Pak je tafelkleed uit de kast die je normaal gesproken alleen met bijzondere gelegenheden gebruikt, gebruik je mooie borden en schenk een lekker glaasje wijn in die kristallen glazen die je normaal gesproken te kostbaar vindt. Dat voelt als luxe toch?

3. Romantisch diner bij kaarslicht

Om het echt gezellig te maken kun je de lichten dimmen en een kaarsje op tafel zetten. Verdeel je bezorg- of afhaalmaaltijd in diverse gangen, maak het mooi op op de borden voordat je aanvalt en kijk elkaar eens diep in de ogen. Romantiek gegarandeerd. 

Heb je nog meer tips om het thuis gezellig te maken met een bezorg- of afhaalmaaltijd van een van de Westlandse restaurants? Laat het weten om deze lijst aan te vullen!

Terug naar overzicht