Bistro De Herberg 's-Gravenzande
Foto's van Bistro De Herberg
Informatie over Bistro De Herberg
Bistro de Herberg wordt sinds 1 maart 2007 gerund door twee enthousiaste ondernemers: chef-kok Robert van Triet en gastvrouw Michelle von Oven. Robert en Michelle runnen al ruim 12,5 jaar met veel plezier deze gezellige bistro in ’s-Gravenzande. Met hun jarenlange vriendschap en zakelijke enthousiasme weten zij dit leukste restaurant van het Westland tot een daverend succes te maken.
Opgericht in Maart 2007 en intussen uitgegroeid tot een van de gezelligste restaurants van het Westland. De Herberg weet met zijn jonge en enthousiaste team zelfs leuke prijzen in de wacht te slepen. Zo won Bistro de Herberg onder andere de prijs voor het leukste restaurant van het Westland en werden zij in deze verkiezing derde van heel Zuid-Holland. Ook staat de Herberg bekend om zijn spare-ribs welke geroemd zijn in het Westland en omstreken.
Onze op kwaliteit geselecteerde leveranciers zorgen iedere dag voor verse producten. De specialiteit van bistro 'De Herberg' is vlees. Alle gerechten worden bereid op onze beroemde watergrill, deze geeft onze vleesgerechten een heerlijke doch specifieke grill-smaak. Ook voor een lekker stukje vis bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse vissoorten worden wekelijks zorgvuldig voor u geselecteerd bij de Visafslag in Scheveningen.
Bistro De Herberg op de kaart
Bistro De Herberg
Adresgegevens
Langestraat 201
2691 BE 's-Gravenzande
0174- 414 836
info@herberg.com